Thomas Clemmen Christensen

Thomas Clemmen Christensen +45 61913682 Business Partner & Salgsdirektør

Hos Enversion arbejder jeg med:

Jeg sælger Enversions løsninger. Jeg er meget optaget af at være i dialog med potentielle kunder for at forstå, hvordan de arbejder, hvilke udfordringer og behov de har. Det er afgørende for mig hele tiden at følge med i, om vi  leverer det, som kunden ønsker, men samtidig også sikrer os, at løsningen er gennemtænkt så også næste skridt kan trædes når behovet opstår. På den måde kan vores kunder koncentrere sig om netop det, som de er gode til.

Fagligt interesserer jeg mig for:

Nogle siger "det man søger, er man selv". Sådan har jeg det med kunstig Intelligens og de helt nye muligheder, den digitale tranformation fører med sig. Jeg synes, det er fantastisk, og jeg følger det med stor personlig interesse. Denne interesse er mit afsæt i mit arbejde. Jeg vil gerne hjælpe kunderne med at udnytte de nye fagre muligheder til at opnå en afgørende forskel og udvikle deres forretninger. Det giver mig en rigtig god følelse, når jeg oplever en kunde få værdi og flytte sig som en konsekvens af den løsning, som vi har været med til at levere. Og så synes jeg, det er afsindig motiverende, når jeg kan udfordre mennesker og vi sammen kan se mod nye horisonter i stedet for at sidde fast i noget, der ikke fungerer optimalt. 

I min fritid er jeg engageret i:

Jeg er 46 år, gift med Lise og far til tvillingerne Alberte og Oscar på 14 år. Vi bor i Holte sammen med vores hund Carlo. Vi elsker konkurrence og sport hjemme hos os, hvorfor fritiden meget hurtigt går med basket og håndboldkampe i henholdsvis Virum Vibers og Virum Sorgenfri Håndbold, og når tiden tillader det - løbeture i skoven.

Contact Information